Bij de overname worden de tweehonderd mensen, actief in Leuven, Mechelen en Vilvoorde, mee overgenomen. Harvest Group zelf telde voor de overname 140 werknemers. Unamic/HCN zelf was sinds 2011 een onderdeel van Xerox.

De overname past in de strategie van Harvest waarbij het een nieuw model voor contactcenters wil uitrollen. Naast overnames werkt het bedrijf ook aan partnerschappen in West- en Oost Europa en Marokko.

Harvest zelf bestaat nog maar een jaar. Het bedrijf wordt geleid door Eric Ignoul, de man die in het verleden ook al IP Globalnet oprichtte.

Bij de overname worden de tweehonderd mensen, actief in Leuven, Mechelen en Vilvoorde, mee overgenomen. Harvest Group zelf telde voor de overname 140 werknemers. Unamic/HCN zelf was sinds 2011 een onderdeel van Xerox.De overname past in de strategie van Harvest waarbij het een nieuw model voor contactcenters wil uitrollen. Naast overnames werkt het bedrijf ook aan partnerschappen in West- en Oost Europa en Marokko.Harvest zelf bestaat nog maar een jaar. Het bedrijf wordt geleid door Eric Ignoul, de man die in het verleden ook al IP Globalnet oprichtte.