Twee Antwerpse 'it-sourcing'-specialisten, Talent-IT en dochter Team4Talent, komen in handen van it-rekruterings en -consultancybedrijf Harvey Nash.

Harvey Nash legt een initiële 1,7 miljoen euro op tafel voor 100 procent van de aandelen van Talent-IT. Die Antwerpse bodyshopper is opgericht in 2007 en was in handen van Jeroen Fries, Christophe Orens, Dirk Vangrunderbeek en Jasna Pozna.

Dochter Team4Talent, dat specifiek focust op .Net project sourcing, komt ook in handen van Harvey Nash, dat initieel 100.000 euro betaalt aan oprichter Stefan Moelants voor diens helft van de aandelen van het bedrijf.

De (voormalige) eigenaars van de 2 overgenomen firma's blijven aan boord. Immers, als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan, mogen de verkopers van Talent-IT en Team4Talent de komende drie jaar nog tot maximum 2,8 miljoen euro onder elkaar verdelen.

Talent-IT en Team4Talent draaien samen een omzet van zo'n 11,3 miljoen euro en zijn winstgevend. Harvey Nash bouwt met overname zijn goeddraaiende Belgische poot verder uit. Het bedrijf had al vestigingen in Brussel en Gent.

Twee Antwerpse 'it-sourcing'-specialisten, Talent-IT en dochter Team4Talent, komen in handen van it-rekruterings en -consultancybedrijf Harvey Nash. Harvey Nash legt een initiële 1,7 miljoen euro op tafel voor 100 procent van de aandelen van Talent-IT. Die Antwerpse bodyshopper is opgericht in 2007 en was in handen van Jeroen Fries, Christophe Orens, Dirk Vangrunderbeek en Jasna Pozna. Dochter Team4Talent, dat specifiek focust op .Net project sourcing, komt ook in handen van Harvey Nash, dat initieel 100.000 euro betaalt aan oprichter Stefan Moelants voor diens helft van de aandelen van het bedrijf. De (voormalige) eigenaars van de 2 overgenomen firma's blijven aan boord. Immers, als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan, mogen de verkopers van Talent-IT en Team4Talent de komende drie jaar nog tot maximum 2,8 miljoen euro onder elkaar verdelen. Talent-IT en Team4Talent draaien samen een omzet van zo'n 11,3 miljoen euro en zijn winstgevend. Harvey Nash bouwt met overname zijn goeddraaiende Belgische poot verder uit. Het bedrijf had al vestigingen in Brussel en Gent.