De Stad Hasselt heeft Proximus gekozen als enige leverancier voor mobiele communicatiediensten. Mobistar is de pineut.

Het bestaande contract met Proximus wordt verlengd maar ook uitgebreid tot de mobiele gebruikers die bij Mobistar waren. Tot dusver was de verdeling ongeveer 20 procent Proximus - 80 procent Mobistar.

Het contract loopt tot eind 2011 met de mogelijkheid om het nog tweemaal met een jaar te verlengen. Het is goed voor een kleine 100.000 euro. Dat betekent een besparing van zo'n 40 procent voor Hasselt.

Hasselt is ook al langer klant bij Belgacom voor vaste telefonie. Daardoor heeft de stad nu één contactpersoon heeft voor zowel mobiele als vaste telefonie. Voor Hasselt was het bovendien ook een voordeel dat Belgacom samenwerkt met de lokale partner Essec, die instaat voor de on-site dienstverlening.

De Stad Hasselt heeft Proximus gekozen als enige leverancier voor mobiele communicatiediensten. Mobistar is de pineut. Het bestaande contract met Proximus wordt verlengd maar ook uitgebreid tot de mobiele gebruikers die bij Mobistar waren. Tot dusver was de verdeling ongeveer 20 procent Proximus - 80 procent Mobistar. Het contract loopt tot eind 2011 met de mogelijkheid om het nog tweemaal met een jaar te verlengen. Het is goed voor een kleine 100.000 euro. Dat betekent een besparing van zo'n 40 procent voor Hasselt. Hasselt is ook al langer klant bij Belgacom voor vaste telefonie. Daardoor heeft de stad nu één contactpersoon heeft voor zowel mobiele als vaste telefonie. Voor Hasselt was het bovendien ook een voordeel dat Belgacom samenwerkt met de lokale partner Essec, die instaat voor de on-site dienstverlening.