Tablets en smartphones zijn in twee typen, een kleine en een grote, verkrijgbaar en ieder toestel wordt geleverd in twee kleuren.

Hema verkoopt de smartphones met twee jaar garantie en simlockvrij. Het goedkoopste mobieltje is de H3, die een scherm heeft van 4,5 inch en is voorzien van 2 camera's. Aan de voorkant zit een camera van 2 megapixel, aan de achterkant eentje van 5 megapixel.

De grotere H5 kost 159 euro en heeft naast een scherm van 5 inch een camera van 8 megapixel.

Bij de tablets kost de grootste versie, de H10 met een scherm van 10 inch, 159 euro. Dit apparaat heeft, evenals het kleinere broertje H8, 2 camera's. Met beide tablets kan worden gebeld. (Belga/BO)

Tablets en smartphones zijn in twee typen, een kleine en een grote, verkrijgbaar en ieder toestel wordt geleverd in twee kleuren. Hema verkoopt de smartphones met twee jaar garantie en simlockvrij. Het goedkoopste mobieltje is de H3, die een scherm heeft van 4,5 inch en is voorzien van 2 camera's. Aan de voorkant zit een camera van 2 megapixel, aan de achterkant eentje van 5 megapixel. De grotere H5 kost 159 euro en heeft naast een scherm van 5 inch een camera van 8 megapixel. Bij de tablets kost de grootste versie, de H10 met een scherm van 10 inch, 159 euro. Dit apparaat heeft, evenals het kleinere broertje H8, 2 camera's. Met beide tablets kan worden gebeld. (Belga/BO)