Naar aanleiding van zijn tiende verjaardag geeft Facebook u via de website 'A Look Back' een inkijkje in uw eigen Facebook-geschiedenis, vanaf het moment waarop u lid werd tot nu.

In een video krijgt u een compilatie te zien van uw allereerste Facebook-posts, uw berichten met het grootste aantal likes en uw voornaamste foto's.

CEO Mark Zuckerberg blikte zelf ook terug op tien jaar Facebook, en gaf meteen ook zijn uitdagingen voor het volgende decennium mee.

De tien belangrijkste statistieken met betrekking tot tien jaar Facebook leest u hier.

Naar aanleiding van zijn tiende verjaardag geeft Facebook u via de website 'A Look Back' een inkijkje in uw eigen Facebook-geschiedenis, vanaf het moment waarop u lid werd tot nu. In een video krijgt u een compilatie te zien van uw allereerste Facebook-posts, uw berichten met het grootste aantal likes en uw voornaamste foto's. CEO Mark Zuckerberg blikte zelf ook terug op tien jaar Facebook, en gaf meteen ook zijn uitdagingen voor het volgende decennium mee. De tien belangrijkste statistieken met betrekking tot tien jaar Facebook leest u hier.