Sommige Facebook-gebruikers hebben een 'legacy contact' ingesteld. Dat is iemand, bijvoorbeeld een partner, die een account kan bijhouden wanneer de persoon zelf niet meer leeft. Facebook heeft de legacy contacts op de hoogte gebracht van de nieuwe sectie, omdat zij misschien ooit met Tributes te maken krijgen.

Een legacy contact kan instellen wie welk eerbetoon te zien krijgt en mag ook boodschappen verwijderen. Legacy contacts krijgen echter geen toegang tot het account van de overledene zelf. Ook mogen ze geen privéberichten van de overledene lezen en kunnen ze geen vrienden van de overledene toevoegen of verwijderen.

Sommige Facebook-gebruikers hebben een 'legacy contact' ingesteld. Dat is iemand, bijvoorbeeld een partner, die een account kan bijhouden wanneer de persoon zelf niet meer leeft. Facebook heeft de legacy contacts op de hoogte gebracht van de nieuwe sectie, omdat zij misschien ooit met Tributes te maken krijgen.Een legacy contact kan instellen wie welk eerbetoon te zien krijgt en mag ook boodschappen verwijderen. Legacy contacts krijgen echter geen toegang tot het account van de overledene zelf. Ook mogen ze geen privéberichten van de overledene lezen en kunnen ze geen vrienden van de overledene toevoegen of verwijderen.