Herman De Prins, de cio van farmabedrijf UCB wordt co-voorzitter van IT Executive Circle, de vereniging van Belgische cio's. De Prins vervangt cio Christel Plessers die eind vorig jaar België ruilde voor Frankrijk.

Herman De Prins is sinds 2009 de cio van UCB. Voordien was hij vice president IT International bij Medtronic en it-directeur bij Guidant en Abott Vascular. Bij de IT Executive Circle wordt hij co-voorzitter naast Alain Conrath, de cio van de Christelijke Mutualiteiten. Die werd door in 2010 door Data News nog gelauwerd als ICT Manager van het jaar.

Herman De Prins, de cio van farmabedrijf UCB wordt co-voorzitter van IT Executive Circle, de vereniging van Belgische cio's. De Prins vervangt cio Christel Plessers die eind vorig jaar België ruilde voor Frankrijk. Herman De Prins is sinds 2009 de cio van UCB. Voordien was hij vice president IT International bij Medtronic en it-directeur bij Guidant en Abott Vascular. Bij de IT Executive Circle wordt hij co-voorzitter naast Alain Conrath, de cio van de Christelijke Mutualiteiten. Die werd door in 2010 door Data News nog gelauwerd als ICT Manager van het jaar.