Winkels in de VS geven op Black Friday traditioneel korting op allerlei producten, waaronder heel wat elektronica. En omdat het web wereldwijd is, heeft u daar ook wat aan, als u dat wilt. Een klein overzicht.

Zo vinden we 'Novemberaanbiedingen' bij Microsoft voor telefoons, Xbox One consoles en een Surface Pro 4-bundel. De Playstation online winkel noemt het gewoon Black Friday en geeft korting op games.

.
© .

Over games gesproken: online spelletjeswinkel Steam houdt zijn jaarlijkse herfstsolden, met alle gevolgen vandien voor uw kredietkaart.

Apple houdt dan weer op vrijdag een 'shoppingevent' , terwijl nerdwinkel Thinkgeek vandaag al volop bezig is (check wel even of al uw producten ook tot in België geraken). Grote winkelsites als Amazon (ook de Britse en de Duitse) en Ebay hebben ook al een reeks aanbiedingen, van nog meer gaming hardware tot tandenborstels.

Winkels in de VS geven op Black Friday traditioneel korting op allerlei producten, waaronder heel wat elektronica. En omdat het web wereldwijd is, heeft u daar ook wat aan, als u dat wilt. Een klein overzicht.Zo vinden we 'Novemberaanbiedingen' bij Microsoft voor telefoons, Xbox One consoles en een Surface Pro 4-bundel. De Playstation online winkel noemt het gewoon Black Friday en geeft korting op games. Over games gesproken: online spelletjeswinkel Steam houdt zijn jaarlijkse herfstsolden, met alle gevolgen vandien voor uw kredietkaart.Apple houdt dan weer op vrijdag een 'shoppingevent' , terwijl nerdwinkel Thinkgeek vandaag al volop bezig is (check wel even of al uw producten ook tot in België geraken). Grote winkelsites als Amazon (ook de Britse en de Duitse) en Ebay hebben ook al een reeks aanbiedingen, van nog meer gaming hardware tot tandenborstels.