Hoe zit het met uw E-competenties?

Luc Blyaert was hoofdredacteur bij Data News

In het kader van de Europese ‘Grand Coalition for Digital Jobs’ is vorig jaar een online project opgestart dat de e-competenties en de ict-vaardigheden in de diverse landen in kaart probeert te brengen. Daarmee kan u zichzelf benchmarken ten opzichte van uw collega’s.

In het kader van de Europese ‘Grand Coalition for Digital Jobs’ is vorig jaar een online project opgestart dat de e-competenties en de ict-vaardigheden in de diverse landen in kaart probeert te brengen. Daarmee kan u zichzelf benchmarken ten opzichte van uw collega’s. De zogenaamde ‘CEPIS e-competence benchmark’ is een gratis interactief programma dat gesteund wordt door de Europese Commissie. Cepis staat voor Council of European Professional Informatics Societies. Het programma loopt midden februari af en mede-bezieler en Vlerick-professor Dirk Deschoolmeester hoopt alsnog op 500 Belgische deelnemers die zich inschrijven voor dit gratis project

Het is de bedoeling dat ze hun vaardigheden voor hun beroepsprofiel in deze vergelijkende kennisbarometer aanbrengen. De publicatie met de resultaten is voorzien voor het derde kwartaal van dit jaar. De actie wordt gesteund door de Federatie van Belgische verenigingen voor Informatica FBVI.

bekijk hier de introductievideo

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content