De Nederlandse web-broker Alex lanceert een even leuke als nutteloze app waarmee u de beurswaarde van uw LinkedIn-netwerk kunt berekenen.

Op Mijnbeurswaarde.nl kunt u de beurswaarde berekenen van uw LinkedIn-netwerk. De webapp heeft eenmalig de toestemming nodig om uw contactenlijst te lezen, maar belooft die informatie niet te zullen misbruiken.

Vervolgens berekent de app hoe waardevol uw LinkedIn-netwerk is op de beurs: een even nutteloze als leuke oefening. Wij kwamen uit op iets meer dan drie biljoen voor de veertig beursgenoteerde bedrijven waar 479 van onze connecties werken of hebben gewerkt.

De app is gemaakt door de Nederlandse web-broker Alex en is natuurlijk ook een slimme vorm van reclame. Na de berekening toont de app rechtsonder een discrete link naar de alex-website.

De Nederlandse web-broker Alex lanceert een even leuke als nutteloze app waarmee u de beurswaarde van uw LinkedIn-netwerk kunt berekenen. Op Mijnbeurswaarde.nl kunt u de beurswaarde berekenen van uw LinkedIn-netwerk. De webapp heeft eenmalig de toestemming nodig om uw contactenlijst te lezen, maar belooft die informatie niet te zullen misbruiken. Vervolgens berekent de app hoe waardevol uw LinkedIn-netwerk is op de beurs: een even nutteloze als leuke oefening. Wij kwamen uit op iets meer dan drie biljoen voor de veertig beursgenoteerde bedrijven waar 479 van onze connecties werken of hebben gewerkt. De app is gemaakt door de Nederlandse web-broker Alex en is natuurlijk ook een slimme vorm van reclame. Na de berekening toont de app rechtsonder een discrete link naar de alex-website.