Hololens breidt uit naar 29 landen, waaronder België, Nederland en Luxemburg. Vanaf 1 december kan je vanuit België één of meerdere exemplaren bestellen. Voor de Development Edition betaal je momenteel 3.000 dollar. De Commercial Suite komt op 5.000 dollar. Of dat ook de Belgische prijs zal zijn is niet bekend.

Hololens is Microsoft's holografische bril die inzet op mixed reality. Virtuele objecten worden geprojecteerd en interageren met de echte omgeving. Maar het gaat voor alle duidelijkheid voor een toestel voor de professionele markt. Lees hier onze hands-on met het toestel.

Vermoedelijk wil Microsoft de consumenten vooral bedienen via goedkopere versies zoals de mixed reality headsets die Dell of Acer binnenkort op de markt brengen. Daar circuleert de prijs rond de 400-600 euro.

Gelijk met de Hololens maakt Microsoft ook bekend dat de Surface Pro met LTE Advanced te koop zal zijn vanaf 1 december. Voor de editie met 128 GB opslag en 4GB RAM gaat het om 1.329 euro. Voor de versie met 256 gigabyte opslag en 8GB RAM betaal je 1.629 euro.

Hololens breidt uit naar 29 landen, waaronder België, Nederland en Luxemburg. Vanaf 1 december kan je vanuit België één of meerdere exemplaren bestellen. Voor de Development Edition betaal je momenteel 3.000 dollar. De Commercial Suite komt op 5.000 dollar. Of dat ook de Belgische prijs zal zijn is niet bekend.Hololens is Microsoft's holografische bril die inzet op mixed reality. Virtuele objecten worden geprojecteerd en interageren met de echte omgeving. Maar het gaat voor alle duidelijkheid voor een toestel voor de professionele markt. Lees hier onze hands-on met het toestel.Vermoedelijk wil Microsoft de consumenten vooral bedienen via goedkopere versies zoals de mixed reality headsets die Dell of Acer binnenkort op de markt brengen. Daar circuleert de prijs rond de 400-600 euro.Gelijk met de Hololens maakt Microsoft ook bekend dat de Surface Pro met LTE Advanced te koop zal zijn vanaf 1 december. Voor de editie met 128 GB opslag en 4GB RAM gaat het om 1.329 euro. Voor de versie met 256 gigabyte opslag en 8GB RAM betaal je 1.629 euro.