Het gaat nog steeds om de ontwikkelaarsversie, dus nog niet geschikt voor het grote publiek. Die is voortaan als preorder beschikbaar in Australië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk.

In België is de mixed reality headset voorlopig nog niet verkrijgbaar, maar met de komst naar Frankrijk of Duitsland is het toestel in principe wel makkelijker te bestellen dan wanneer het via een Amerikaans adres moet gaan. De prijs voor het toestel zou volgens The Verge op 3.299 euro komen in de EU. In het Verenigd Koninkrijk betaal je 2.719 pond, momenteel iets meer dan 3.000 euro.

Gelijk met de uitbreiding maakt Microsoft ook bekend dat enkele bekende namen met het toestel aan de slag zijn. Zo experimenteren Nasa, Airbus, Audi en liftfabrikant Thyssenkrupp momenteel met de bril die virtual reality met augmented reality combineert.

Het gaat nog steeds om de ontwikkelaarsversie, dus nog niet geschikt voor het grote publiek. Die is voortaan als preorder beschikbaar in Australië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk.In België is de mixed reality headset voorlopig nog niet verkrijgbaar, maar met de komst naar Frankrijk of Duitsland is het toestel in principe wel makkelijker te bestellen dan wanneer het via een Amerikaans adres moet gaan. De prijs voor het toestel zou volgens The Verge op 3.299 euro komen in de EU. In het Verenigd Koninkrijk betaal je 2.719 pond, momenteel iets meer dan 3.000 euro.Gelijk met de uitbreiding maakt Microsoft ook bekend dat enkele bekende namen met het toestel aan de slag zijn. Zo experimenteren Nasa, Airbus, Audi en liftfabrikant Thyssenkrupp momenteel met de bril die virtual reality met augmented reality combineert.