Holden was als hoofd productontwikkeling onder meer de eindverantwoordelijke voor de ontwikkeling van vliegende taxi's bij Uber. Hij wordt vervangen door Eric Allison, die komt van Zee Aero, een start-up voor vliegende auto's.

Holden wordt door Amerikaanse media gezien als een getrouwe van Uber-oprichter Travis Kalanick, die moest opstappen na een reeks schandalen en getuigenissen over de verziekte bedrijfscultuur binnen Uber.

Sinds vorig jaar vertrokken al meer dan tien hooggeplaatste managers bij het techbedrijf. Eerder kwamen al berichten naar buiten dat Uber grote moeite zou hebben met het aantrekken van een nieuwe financieel bestuurder. Die functie is al sinds 2015 vacant, wat problemen met zich mee zou brengen voor de beoogde beursgang van de onderneming.

Holden was als hoofd productontwikkeling onder meer de eindverantwoordelijke voor de ontwikkeling van vliegende taxi's bij Uber. Hij wordt vervangen door Eric Allison, die komt van Zee Aero, een start-up voor vliegende auto's.Holden wordt door Amerikaanse media gezien als een getrouwe van Uber-oprichter Travis Kalanick, die moest opstappen na een reeks schandalen en getuigenissen over de verziekte bedrijfscultuur binnen Uber.Sinds vorig jaar vertrokken al meer dan tien hooggeplaatste managers bij het techbedrijf. Eerder kwamen al berichten naar buiten dat Uber grote moeite zou hebben met het aantrekken van een nieuwe financieel bestuurder. Die functie is al sinds 2015 vacant, wat problemen met zich mee zou brengen voor de beoogde beursgang van de onderneming.