De Personal Systems divisie zag de omzet met 12 procent stijgen naar 8,4 miljard dollar. Zo waren de HP Spectre, ENVY en EliteBook in trek. De verkoop van notebooks steeg met 16 procent naar 5 miljard dollar omzet. De verkoop van desktops steeg met 5 procent naar 2,6 procent.

Dat zijn vrij positieve cijfers als je weet dat de pc-markt al jaren afkalft en zelfs in de komende jaren geen grote stijgingen verwacht.

De Printing divisie zag de omzet met 6 procent stijgen naar 4,7 miljard dollar. De verkoop van supplies steeg met 10 procent naar 3,12 miljard dollar. De verkoop van zakelijke hardware daalde met 2 procent naar 986 miljoen dollar. De verkoop van consumenten hardware steeg met 3 procent naar 592 miljoen dollar.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

De Personal Systems divisie zag de omzet met 12 procent stijgen naar 8,4 miljard dollar. Zo waren de HP Spectre, ENVY en EliteBook in trek. De verkoop van notebooks steeg met 16 procent naar 5 miljard dollar omzet. De verkoop van desktops steeg met 5 procent naar 2,6 procent.Dat zijn vrij positieve cijfers als je weet dat de pc-markt al jaren afkalft en zelfs in de komende jaren geen grote stijgingen verwacht.De Printing divisie zag de omzet met 6 procent stijgen naar 4,7 miljard dollar. De verkoop van supplies steeg met 10 procent naar 3,12 miljard dollar. De verkoop van zakelijke hardware daalde met 2 procent naar 986 miljoen dollar. De verkoop van consumenten hardware steeg met 3 procent naar 592 miljoen dollar.In samenwerking met Dutch IT-Channel.