Hardwareleverancier HP heeft David Donatelli aangenomen als executive vice president voor de divisie Enterprise Servers, Storage en Networking. Donatelli was voorheen baas van de storage divisie van concurrent EMC.

EMC is een concurrent van HP en vindt dat Donatelli zich moet houden aan het concurrentiebeding. Het bedrijf spant nu een rechtszaak aan tegen zijn vroegere topman. Donatelli heeft zelf een verzoek bij de rechtbank ingediend om het contract met EMC ongeldig te verklaren. EMC heeft ter vervanging van Donatelli nu veteraan Frank Hauck als interim manager van de storage divisie aangesteld.

Donatelli leidt HP's Enterprise Storage and Server (ESS) business unit, die in 2008 een omzet van 19,4 miljard dollar boekte. De divisie bestaat uit HP's Business Critical Systems, Industry Standard Servers, StorageWorks en ESS Infrastructure. Donatelli rapporteert aan Ann Livermore, executive vice president van HP's Technology Solutions Group. Hij vervangt Scott Stallard die met pensioen gaat.

In samenwerking met Computable

Hardwareleverancier HP heeft David Donatelli aangenomen als executive vice president voor de divisie Enterprise Servers, Storage en Networking. Donatelli was voorheen baas van de storage divisie van concurrent EMC. EMC is een concurrent van HP en vindt dat Donatelli zich moet houden aan het concurrentiebeding. Het bedrijf spant nu een rechtszaak aan tegen zijn vroegere topman. Donatelli heeft zelf een verzoek bij de rechtbank ingediend om het contract met EMC ongeldig te verklaren. EMC heeft ter vervanging van Donatelli nu veteraan Frank Hauck als interim manager van de storage divisie aangesteld. Donatelli leidt HP's Enterprise Storage and Server (ESS) business unit, die in 2008 een omzet van 19,4 miljard dollar boekte. De divisie bestaat uit HP's Business Critical Systems, Industry Standard Servers, StorageWorks en ESS Infrastructure. Donatelli rapporteert aan Ann Livermore, executive vice president van HP's Technology Solutions Group. Hij vervangt Scott Stallard die met pensioen gaat. In samenwerking met Computable