Verwacht wordt dat de overname voor een flinke groei zal zorgen voor HP. Het bedrijf heeft nu een aandeel van rond de 4 procent in de grootzakelijke WLAN-markt, terwijl Aruba hierin een marktaandeel heeft van ruim 10 procent, zo schatten analisten. Marktonderzoeker Dell'Oro schat bovendien dat deze markt tot 2019 zeker 40 procent zal groeien tot een omzet van 13 miljard dollar.

Aruba levert producten en diensten voor zakelijke WiFi- en WLAN-netwerken, waaronder ClearPass, een Network Access Control-platform. Het bedrijf heeft rond de 1800 medewerkers. De omzet bedroeg in zijn meest recente fiscale jaar 729 miljoen dollar.

Aruba Networks wordt ondergebracht bij de HP Enterprise Group. Het management van Aruba gaat mee met de overname.

Bron: Automatiseringgids

Verwacht wordt dat de overname voor een flinke groei zal zorgen voor HP. Het bedrijf heeft nu een aandeel van rond de 4 procent in de grootzakelijke WLAN-markt, terwijl Aruba hierin een marktaandeel heeft van ruim 10 procent, zo schatten analisten. Marktonderzoeker Dell'Oro schat bovendien dat deze markt tot 2019 zeker 40 procent zal groeien tot een omzet van 13 miljard dollar.Aruba levert producten en diensten voor zakelijke WiFi- en WLAN-netwerken, waaronder ClearPass, een Network Access Control-platform. Het bedrijf heeft rond de 1800 medewerkers. De omzet bedroeg in zijn meest recente fiscale jaar 729 miljoen dollar.Aruba Networks wordt ondergebracht bij de HP Enterprise Group. Het management van Aruba gaat mee met de overname.Bron: Automatiseringgids