HP neemt voor een onbekend bedrag het Duitse Hiflex over, leverancier van web2print (w2p) en informatiemanagementoplossingen voor printen via de cloud.

Hiflix wordt onderdeel van HP's Imaging and Printing Group. Volgens HP krijgen klanten door de overname een breder aanbod in hoe ze hun documenten willen printen op elk tijstip en op elke locatie.

Hiflix biedt klanten een web2print-systeem dat is afgestemd op de behoefte van de grafische industrie en door de klant naar eigen inzicht in te richten en vorm te geven. Een platform houdt op de achtergrond alle informatie bij van elke klant, iedere opdracht en alle producten.

De w2p-oplossing Hiflex eBusiness geeft klanten en/of leveranciers via een inlogcode toegang tot een gepersonaliseerde internetomgeving binnen de drukkerij. Binnen deze gesloten omgeving kunnen klanten bijvoorbeeld hun standaardproducten bestellen, orders volgen, voorraden afroepen of hun data aanleveren.

Een ander product is Hiflex Webshop. Dat is een webwinkelsysteem dat op de wensen van de grafische markt is afgestemd. Het beschikt over een geïntegreerde opmaakmodule waarmee het te vervaardigen drukwerk uit losse componenten wordt samengesteld. Deze oplossing biedt online calculaties, ook voor afwijkende formaten, veilig betalingsverkeer, een geïntegreerde module voor het uploaden en preflighten van data, online proofing, ordervolging en pakket tracking.

Hiflex Webshop communiceert met het management informatie systeem (MIS) van de drukkerij via het Job Definition Format (JDF)-Jobticket. JDF stuurt machines (zoals drukpersen en vouwmachines) aan of regelt de terugkoppeling van tijdsregistraties naar het MIS. Daarnaast beschikt het systeem over diverse tools om de marketing te verbeteren, onder andere door het genereren van bijvoorbeeld een nieuwsbrief of waardebonnen.

In samenwerking met Computable

HP neemt voor een onbekend bedrag het Duitse Hiflex over, leverancier van web2print (w2p) en informatiemanagementoplossingen voor printen via de cloud. Hiflix wordt onderdeel van HP's Imaging and Printing Group. Volgens HP krijgen klanten door de overname een breder aanbod in hoe ze hun documenten willen printen op elk tijstip en op elke locatie. Hiflix biedt klanten een web2print-systeem dat is afgestemd op de behoefte van de grafische industrie en door de klant naar eigen inzicht in te richten en vorm te geven. Een platform houdt op de achtergrond alle informatie bij van elke klant, iedere opdracht en alle producten. De w2p-oplossing Hiflex eBusiness geeft klanten en/of leveranciers via een inlogcode toegang tot een gepersonaliseerde internetomgeving binnen de drukkerij. Binnen deze gesloten omgeving kunnen klanten bijvoorbeeld hun standaardproducten bestellen, orders volgen, voorraden afroepen of hun data aanleveren. Een ander product is Hiflex Webshop. Dat is een webwinkelsysteem dat op de wensen van de grafische markt is afgestemd. Het beschikt over een geïntegreerde opmaakmodule waarmee het te vervaardigen drukwerk uit losse componenten wordt samengesteld. Deze oplossing biedt online calculaties, ook voor afwijkende formaten, veilig betalingsverkeer, een geïntegreerde module voor het uploaden en preflighten van data, online proofing, ordervolging en pakket tracking. Hiflex Webshop communiceert met het management informatie systeem (MIS) van de drukkerij via het Job Definition Format (JDF)-Jobticket. JDF stuurt machines (zoals drukpersen en vouwmachines) aan of regelt de terugkoppeling van tijdsregistraties naar het MIS. Daarnaast beschikt het systeem over diverse tools om de marketing te verbeteren, onder andere door het genereren van bijvoorbeeld een nieuwsbrief of waardebonnen. In samenwerking met Computable