Hewlett-Packard wil verder groeien met zijn ProCurve netwerkonderdeel, dat nu ruim 650 miljoen dollar waard is. HP ProCurve is op dit moment na Cisco een van de grootste netwerkleveranciers van de wereld.

Dat zegt Matt Hutchinson, director segment marketing business solutions Americas van ProCurve Networking, in een gesprek met CRN Noord-Amerika. Hij zegt dat het vernieuwde partnerprogramma tal van resellers heeft aangetrokken, die de netwerkproducten van HP ProCurve verkopen."We worden helemaal niet verkocht," zegt Hutchinson. "We groeien op eigen kracht (25 procent per jaar, red.). In de Noord-Amerikaanse markt doen we het uitstekend."

In het verleden waren er geruchten dat HP van ProCurve af wilde. Dat is dus niet het geval. Hutchinson zegt dat Cisco inmiddels zorgen maakt over de groei van ProCurve en dat het zijn resellers speciale beloningen geeft om af te zien van HP ProCurve . "Dat is het beste wat ons kan overkomen", aldus Hutchinson. "Kom maar op."

In samenwerking met CRN.nl

Hewlett-Packard wil verder groeien met zijn ProCurve netwerkonderdeel, dat nu ruim 650 miljoen dollar waard is. HP ProCurve is op dit moment na Cisco een van de grootste netwerkleveranciers van de wereld. Dat zegt Matt Hutchinson, director segment marketing business solutions Americas van ProCurve Networking, in een gesprek met CRN Noord-Amerika. Hij zegt dat het vernieuwde partnerprogramma tal van resellers heeft aangetrokken, die de netwerkproducten van HP ProCurve verkopen."We worden helemaal niet verkocht," zegt Hutchinson. "We groeien op eigen kracht (25 procent per jaar, red.). In de Noord-Amerikaanse markt doen we het uitstekend." In het verleden waren er geruchten dat HP van ProCurve af wilde. Dat is dus niet het geval. Hutchinson zegt dat Cisco inmiddels zorgen maakt over de groei van ProCurve en dat het zijn resellers speciale beloningen geeft om af te zien van HP ProCurve . "Dat is het beste wat ons kan overkomen", aldus Hutchinson. "Kom maar op." In samenwerking met CRN.nl