HP roept sommige batterijen terug die in bepaalde HP-notebooks zijn gebruikt. Wereldwijd zou het gaan om 70.000 accu's. De batterijen van de computers kunnen oververhit geraken en in brand vliegen, zo laat het bedrijf weten.

De terugroepactie van HP, die gebeurt in samenwerking met de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission, heeft onder meer betrekking op de modelseries HP Pavilion, Compaq Presario en HP Compaq. HP benadrukt dat het probleem betrekking heeft op de batterij en niet op de notebookcomputer.

Op een [speciaal daarvoor in het leven geroepen website] kunnen consumenten zich informeren en nagaan of de terugroepactie voor hun batterij geldt. Eigenaars van een potentieel "ontvlambare" accu, kunnen die gratis laten omruilen.

In oktober 2008 riep HP overigens al eens 74.000 notebookaccu's terug wegens gevaar voor oververhitting.

Bron: Belga

HP roept sommige batterijen terug die in bepaalde HP-notebooks zijn gebruikt. Wereldwijd zou het gaan om 70.000 accu's. De batterijen van de computers kunnen oververhit geraken en in brand vliegen, zo laat het bedrijf weten. De terugroepactie van HP, die gebeurt in samenwerking met de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission, heeft onder meer betrekking op de modelseries HP Pavilion, Compaq Presario en HP Compaq. HP benadrukt dat het probleem betrekking heeft op de batterij en niet op de notebookcomputer. Op een [speciaal daarvoor in het leven geroepen website] kunnen consumenten zich informeren en nagaan of de terugroepactie voor hun batterij geldt. Eigenaars van een potentieel "ontvlambare" accu, kunnen die gratis laten omruilen. In oktober 2008 riep HP overigens al eens 74.000 notebookaccu's terug wegens gevaar voor oververhitting. Bron: Belga