Hij noemt de aankondiging een "guideline" voor de komende jaren. Maar de concrete invulling van waar precies de banen zullen verdwijnen, is er nog niet.

Dion Weisler, de topman van HP Inc, zei eerder dat het jobverlies binnen alle onderdelen van het bedrijf zou plaatsvinden.

Kantoor Diegem

HP Inc heeft in België een kantoor in Diegem. Daar zitten ook mensen van Hewlett Packard Enterprise, de tak van HP die zicht richt op hardware en ondersteunende diensten en die vorig jaar afgesplitst werd van HP Inc. Hewlett Packard Enterprise heeft ook een vestiging in Mechelen.

Voor de opsplitsing werkten er circa 1.600 mensen in Diegem en Mechelen. Hoe het aantal werknemers nu verdeeld is, kon Wormgoor niet zeggen.

(Belga/WK)

Hij noemt de aankondiging een "guideline" voor de komende jaren. Maar de concrete invulling van waar precies de banen zullen verdwijnen, is er nog niet. Dion Weisler, de topman van HP Inc, zei eerder dat het jobverlies binnen alle onderdelen van het bedrijf zou plaatsvinden.Kantoor Diegem HP Inc heeft in België een kantoor in Diegem. Daar zitten ook mensen van Hewlett Packard Enterprise, de tak van HP die zicht richt op hardware en ondersteunende diensten en die vorig jaar afgesplitst werd van HP Inc. Hewlett Packard Enterprise heeft ook een vestiging in Mechelen. Voor de opsplitsing werkten er circa 1.600 mensen in Diegem en Mechelen. Hoe het aantal werknemers nu verdeeld is, kon Wormgoor niet zeggen. (Belga/WK)