Start-up Promo 2015 loopt voor zeker vijf jaar waarbij HP een miljoen euro per jaar vrijmaakt. Er zijn twee programma's, met het eerste krijgt elke starter tot 45 procent korting op HP-hardware zoals pc's en tablets, en de mogelijkheden om dertig dagen HP's SaaS-oplossing te testen.

Het tweede programma is beperkt tot twintig start-ups, maar gaat een stuk verder dan de mogelijkheid om HP-producten goedkoop of op proef te krijgen. Hierbij krijgt een selecte groep een jaar lang ondersteuning, waarbij ze hun commerciële diensten moge presenteren aan partners en klanten van HP.

Start-up Promo 2015 loopt voor zeker vijf jaar waarbij HP een miljoen euro per jaar vrijmaakt. Er zijn twee programma's, met het eerste krijgt elke starter tot 45 procent korting op HP-hardware zoals pc's en tablets, en de mogelijkheden om dertig dagen HP's SaaS-oplossing te testen.Het tweede programma is beperkt tot twintig start-ups, maar gaat een stuk verder dan de mogelijkheid om HP-producten goedkoop of op proef te krijgen. Hierbij krijgt een selecte groep een jaar lang ondersteuning, waarbij ze hun commerciële diensten moge presenteren aan partners en klanten van HP.