De Britse HP-poot heeft bij energiebedrijf Centrica een grootschalig outsourcingcontract in de wacht gesleept. Het contract loopt over 7 jaar en is goed voor 400 miljoen dollar of 288 miljoen euro.

HP zal bij Centrica instaan voor de migratie naar een 'private cloud'-platform. Daarmee zou Centrica volgens HP onder meer snellere roll-outs kunnen doen, de kosten verlagen en de eigen milieudoelstellingen ondersteunen. Centrica zal ook heel wat project- en applicatiediensten afnemen van HP, om de grootschalige migratie te ondersteunen.

HP levert zijn diensten vanuit twee datacenters in het Verenigd Koninkrijk. Verdere ondersteuning van op afstand zal gebeuren vanuit de HP-vestigingen in India, Maleisië en de Filippijnen.

De Britse HP-poot heeft bij energiebedrijf Centrica een grootschalig outsourcingcontract in de wacht gesleept. Het contract loopt over 7 jaar en is goed voor 400 miljoen dollar of 288 miljoen euro. HP zal bij Centrica instaan voor de migratie naar een 'private cloud'-platform. Daarmee zou Centrica volgens HP onder meer snellere roll-outs kunnen doen, de kosten verlagen en de eigen milieudoelstellingen ondersteunen. Centrica zal ook heel wat project- en applicatiediensten afnemen van HP, om de grootschalige migratie te ondersteunen. HP levert zijn diensten vanuit twee datacenters in het Verenigd Koninkrijk. Verdere ondersteuning van op afstand zal gebeuren vanuit de HP-vestigingen in India, Maleisië en de Filippijnen.