Containerrederij Maersk Line heeft HP ingeschakeld voor infrastructuur- en datacenterdiensten. Het contract is goed voor meer dan 150 miljoen dollar over 5 jaar.

HP zegt bij Maersk Line een cloud-omgeving te zullen installeren. Daarnaast staat HP in voor de service desk en voor de werkplekdiensten. Die laatste omvatten ook de levering van desktops en laptops voor 38.000 gebruikers in ruil 100 landen. HP neemt als deel van de overeenkomst alle mensen van Maersk over die voordien die diensten verzorgden. De ondersteuning en monitoring gebeurt vanuit de verschillende locaties van HP wereldwijd.

Containerrederij Maersk Line heeft HP ingeschakeld voor infrastructuur- en datacenterdiensten. Het contract is goed voor meer dan 150 miljoen dollar over 5 jaar. HP zegt bij Maersk Line een cloud-omgeving te zullen installeren. Daarnaast staat HP in voor de service desk en voor de werkplekdiensten. Die laatste omvatten ook de levering van desktops en laptops voor 38.000 gebruikers in ruil 100 landen. HP neemt als deel van de overeenkomst alle mensen van Maersk over die voordien die diensten verzorgden. De ondersteuning en monitoring gebeurt vanuit de verschillende locaties van HP wereldwijd.