HP heeft een vijfjarig contract gewonnen bij chemicaliënbedrijf Akzo Nobel voor het leveren van werkplekdiensten.

De waarde van het contract werd niet bekendgemaakt. Het zal HP-dochter EDS zijn dat de werkplekdiensten zal uitvoeren. De bedoeling is dat HP Akzo Nobel helpt de kosten te verlagen en de productiviteit van de werknemers te verhogen. Bedoeling is immers dat "door de werkplekdiensten te standaardiseren de downtime geminimaliseerd wordt", aldus EMEA-topman van EDS Bill Thomas in een persbericht.

De diensten van EDS, 'an HP company', omvatten onder meer een wereldwijde service desk in 13 talen, life cycle management van applicaties, beheer van de hardware en mobiliteitsdiensten. Dat alles voor zowat 26.000 van de 60.000 werknemers van Akzo Nobel, in 29 landen (waaronder België).

Overigens meldt HP België dat het de Stad Brugge als pc-klant heeft getekend. De stad zal in de komende jaren 4500 HP-pc's afnemen, voornamelijk desktops. Ook hier werd geen contractwaarde meegegeven.

HP heeft een vijfjarig contract gewonnen bij chemicaliënbedrijf Akzo Nobel voor het leveren van werkplekdiensten. De waarde van het contract werd niet bekendgemaakt. Het zal HP-dochter EDS zijn dat de werkplekdiensten zal uitvoeren. De bedoeling is dat HP Akzo Nobel helpt de kosten te verlagen en de productiviteit van de werknemers te verhogen. Bedoeling is immers dat "door de werkplekdiensten te standaardiseren de downtime geminimaliseerd wordt", aldus EMEA-topman van EDS Bill Thomas in een persbericht. De diensten van EDS, 'an HP company', omvatten onder meer een wereldwijde service desk in 13 talen, life cycle management van applicaties, beheer van de hardware en mobiliteitsdiensten. Dat alles voor zowat 26.000 van de 60.000 werknemers van Akzo Nobel, in 29 landen (waaronder België). Overigens meldt HP België dat het de Stad Brugge als pc-klant heeft getekend. De stad zal in de komende jaren 4500 HP-pc's afnemen, voornamelijk desktops. Ook hier werd geen contractwaarde meegegeven.