De netto-omzet van de Personal Systems Group (computers, monitoren, et cetera) bedroeg 12,2 miljard dollar, een stijging van vijftien procent op jaarbasis met een operationele marge van 7,8 procent. De netto-omzet van Consumer-producten daalde met één procent terwijl die van de tak Commercial met 26 procent steeg. Het totale aantal eenheden lag zes procent lager; notebooks daalden met negen procent, desktops stegen met drie procent.

Hybride werken

De netto-inkomsten van de Printing-business bedroegen 4,8 miljard dollar, een daling van vier procent op jaarbasis met een operationele marge van 18,2 procent. De netto-omzet van Consumer-toestellen daalde hier met 23 procent terwijl de netto-omzet van de Commercial-tak met negen procent steeg. Bij Supplies daalde de netto-omzet met twee procent. In hardware-eenheden ging het in totaal om een daling van 28 procent.

HP-topman Enrique Lores wijdt de recordomzet van het bedrijf aan een sterke vraag en het leiderschap van HP op het gebied van hybride werken: 'Onze prestaties in het eerste kwartaal waren bijzonder sterk in onze belangrijkste groeigebieden die gezamenlijk met dubbele cijfers groeiden, waaronder gaming, randapparatuur, abonnementen en 3D'.

In samenwerking met Dutch IT-channel.

De netto-omzet van de Personal Systems Group (computers, monitoren, et cetera) bedroeg 12,2 miljard dollar, een stijging van vijftien procent op jaarbasis met een operationele marge van 7,8 procent. De netto-omzet van Consumer-producten daalde met één procent terwijl die van de tak Commercial met 26 procent steeg. Het totale aantal eenheden lag zes procent lager; notebooks daalden met negen procent, desktops stegen met drie procent.De netto-inkomsten van de Printing-business bedroegen 4,8 miljard dollar, een daling van vier procent op jaarbasis met een operationele marge van 18,2 procent. De netto-omzet van Consumer-toestellen daalde hier met 23 procent terwijl de netto-omzet van de Commercial-tak met negen procent steeg. Bij Supplies daalde de netto-omzet met twee procent. In hardware-eenheden ging het in totaal om een daling van 28 procent.HP-topman Enrique Lores wijdt de recordomzet van het bedrijf aan een sterke vraag en het leiderschap van HP op het gebied van hybride werken: 'Onze prestaties in het eerste kwartaal waren bijzonder sterk in onze belangrijkste groeigebieden die gezamenlijk met dubbele cijfers groeiden, waaronder gaming, randapparatuur, abonnementen en 3D'.In samenwerking met Dutch IT-channel.