HP is op zoek naar 3.000 nieuwe medewerkers in Europa. In ons land heeft het dit jaar al 85 werknemers in dienst genomen, maar er zijn nog 150 vacatures.

HP is op zoek naar business analisten, projectmanagers en ontwikkelaars van applicaties. "We groeien vooral dankzij de gebundelde oplossing van cloud computing, connectivity en software," vertelt Eric Van Bael, HP managing director voor België en Luxemburg.

HP telt in ons land in totaal 2.600 werknemers, onder wie 1.400 in Diegem. Dit jaar heeft het al 85 medewerkers aangetrokken, maar op korte termijn moeten er nog eens 150 nieuwe mensen aangeworven worden.

Ook Oracle kondigde onlangs aan in Europa 1700 nieuwe mensen te zoeken.

HP is op zoek naar 3.000 nieuwe medewerkers in Europa. In ons land heeft het dit jaar al 85 werknemers in dienst genomen, maar er zijn nog 150 vacatures. HP is op zoek naar business analisten, projectmanagers en ontwikkelaars van applicaties. "We groeien vooral dankzij de gebundelde oplossing van cloud computing, connectivity en software," vertelt Eric Van Bael, HP managing director voor België en Luxemburg. HP telt in ons land in totaal 2.600 werknemers, onder wie 1.400 in Diegem. Dit jaar heeft het al 85 medewerkers aangetrokken, maar op korte termijn moeten er nog eens 150 nieuwe mensen aangeworven worden.Ook Oracle kondigde onlangs aan in Europa 1700 nieuwe mensen te zoeken.