De overname moet zorgen voor een versterking van Aruba ESP (Edge Services Platform). Dat biedt met Silver Peak nu een edge-to-cloud netwerkoplossing die alle aspecten van bekabelde, draadloze local area networking (LAN) en wide area networking (WAN) omvat, aldus het persbericht.

Gedistribueerd cloudmodel

'WAN-transformatie is een belangrijk onderdeel van HPE's Intelligent Edge en edge-to-cloud visie en groeistrategie', zegt Antonio Neri, voorzitter en CEO van HPE. 'Onder meer met de toevoeging van Silver Peak aan ons SD-WAN-portfolio zullen we de levering van een gedistribueerd cloudmodel voor alle apps en data versnellen, waar ze zich ook bevinden.'

Als onderdeel van de overname zal David Hughes, oprichter en CEO van Silver Peak, binnen HPE de taak opnemen van senior vice president van de WAN-business binnen Aruba. HPE zal tijdens haar Securities Analyst Meeting op 15 oktober 2020 aangeven hoe de integratie van Silver Peak waarde zal creëren en de groei en rendabiliteit zal verbeteren.

De overname moet zorgen voor een versterking van Aruba ESP (Edge Services Platform). Dat biedt met Silver Peak nu een edge-to-cloud netwerkoplossing die alle aspecten van bekabelde, draadloze local area networking (LAN) en wide area networking (WAN) omvat, aldus het persbericht.'WAN-transformatie is een belangrijk onderdeel van HPE's Intelligent Edge en edge-to-cloud visie en groeistrategie', zegt Antonio Neri, voorzitter en CEO van HPE. 'Onder meer met de toevoeging van Silver Peak aan ons SD-WAN-portfolio zullen we de levering van een gedistribueerd cloudmodel voor alle apps en data versnellen, waar ze zich ook bevinden.'Als onderdeel van de overname zal David Hughes, oprichter en CEO van Silver Peak, binnen HPE de taak opnemen van senior vice president van de WAN-business binnen Aruba. HPE zal tijdens haar Securities Analyst Meeting op 15 oktober 2020 aangeven hoe de integratie van Silver Peak waarde zal creëren en de groei en rendabiliteit zal verbeteren.