Vive Pro Eye Office, zoals de eerste bundel heet, bevat alle functies van de Vive Pro Eye, en komt met Vive Enterprise Business Warranty & Services en commerciële garantieservices. De richtprijs van de bundel bedraagt 1.663 euro.

Daarnaast is er de Vive Pro Eye Office - Arena bundel van 2.640 euro. Deze oplossing biedt volgens de fabrikant de grootste werkruimte voor 'locatiegebonden entertainment' en bevat twee extra SteamVR2.0-basisstations (voor speelruimtes van 10 x 10 meter) en een glasvezelkabel van 20 meter.

De fabrikant laat verder weten dat Vive Pro Eye, de eerste headset die eye-trackingtechnologie integreert, in prijs is verlaagd, en nu voor 1.399 euro van eigenaar verwisselt.

Vive Pro Eye Office, zoals de eerste bundel heet, bevat alle functies van de Vive Pro Eye, en komt met Vive Enterprise Business Warranty & Services en commerciële garantieservices. De richtprijs van de bundel bedraagt 1.663 euro.Daarnaast is er de Vive Pro Eye Office - Arena bundel van 2.640 euro. Deze oplossing biedt volgens de fabrikant de grootste werkruimte voor 'locatiegebonden entertainment' en bevat twee extra SteamVR2.0-basisstations (voor speelruimtes van 10 x 10 meter) en een glasvezelkabel van 20 meter. De fabrikant laat verder weten dat Vive Pro Eye, de eerste headset die eye-trackingtechnologie integreert, in prijs is verlaagd, en nu voor 1.399 euro van eigenaar verwisselt.