Het kwakkelende HTC werkt volgens bronnen aan twee Nexus-smartphones die op internet bekendstaan als M1 en S1. Vermoedelijk gaat het om de opvolgers van de Huawei Nexus 6P en de Nexus 5X van LG. Of de smartwatch ook als Nexus-product wordt uitgebracht, is niet bekend.

De laatste maanden is er al veel gesproken over de smartwatch van HTC. Het apparaat had al lang en breed op de markt moeten zijn, maar om uiteenlopende redenen is dat nog niet gebeurd.

Blogger Evan Blass, de man achter evleaks, schreef afgelopen weekend op Twitter al dat het slimme klokje van HTC pas in de herfst verwacht wordt. Hij zag de move van HTC als 'prutswerk', maar daar denkt 9to5Google dus anders over.

(ANP/WK)

Het kwakkelende HTC werkt volgens bronnen aan twee Nexus-smartphones die op internet bekendstaan als M1 en S1. Vermoedelijk gaat het om de opvolgers van de Huawei Nexus 6P en de Nexus 5X van LG. Of de smartwatch ook als Nexus-product wordt uitgebracht, is niet bekend.De laatste maanden is er al veel gesproken over de smartwatch van HTC. Het apparaat had al lang en breed op de markt moeten zijn, maar om uiteenlopende redenen is dat nog niet gebeurd. Blogger Evan Blass, de man achter evleaks, schreef afgelopen weekend op Twitter al dat het slimme klokje van HTC pas in de herfst verwacht wordt. Hij zag de move van HTC als 'prutswerk', maar daar denkt 9to5Google dus anders over.(ANP/WK)