Leiders uit industrie, kunst en politiek betoonden zondag hun eer aan Steve Jobs, de overleden ceo van Apple, op de Stanford universiteit. In de herdenkingskerk van de Stanford universiteit, nabij Palo Alto, kwamen zondagavond leiders uit de ict-industrie, de kunst- en de politieke wereld samen om hun eer te betuigen aan de overleden Steve Jobs.

Het gebeuren verenigde personen als Larry Ellison, Oracle's ceo en een goede vriend van Jobs, Bill Gates, Michael Dell, John Warnock (medeoprichter van Adobe, het bedrijf dat groot werd door onder meer Jobs belangstelling voor de printertaal PostScript, zoals gebruikt in de eerste Apple laserprinter), de zangers Bono (voor wie Jobs ooit een speciale versie van de iPod uitbracht) en Joan Beaz, evenals John Lasseter, de gevierde regisseur en producent van Pixar animatiefilms. Voorts waren ook Bill Clinton, Al Gore, Rupert Murdoch en een rist risicokapitaalverstrekkers aanwezig.

Hoewel sterk afgeschermd voor de buitenwereld, zond de Britse acteur Stephen Fry een tweet de wereld in, waarin hij een herdenkingsdienst beschreef als "ik weet niet of er ooit een mooiere herdenkingsdienst was. Iedereen die sprak, deed dat met zo'n passie en liefde en eenvoud."

Op 19 oktober is ook een herdenkingsdienst voor het personeel van Apple voorzien.

Leiders uit industrie, kunst en politiek betoonden zondag hun eer aan Steve Jobs, de overleden ceo van Apple, op de Stanford universiteit. In de herdenkingskerk van de Stanford universiteit, nabij Palo Alto, kwamen zondagavond leiders uit de ict-industrie, de kunst- en de politieke wereld samen om hun eer te betuigen aan de overleden Steve Jobs. Het gebeuren verenigde personen als Larry Ellison, Oracle's ceo en een goede vriend van Jobs, Bill Gates, Michael Dell, John Warnock (medeoprichter van Adobe, het bedrijf dat groot werd door onder meer Jobs belangstelling voor de printertaal PostScript, zoals gebruikt in de eerste Apple laserprinter), de zangers Bono (voor wie Jobs ooit een speciale versie van de iPod uitbracht) en Joan Beaz, evenals John Lasseter, de gevierde regisseur en producent van Pixar animatiefilms. Voorts waren ook Bill Clinton, Al Gore, Rupert Murdoch en een rist risicokapitaalverstrekkers aanwezig. Hoewel sterk afgeschermd voor de buitenwereld, zond de Britse acteur Stephen Fry een tweet de wereld in, waarin hij een herdenkingsdienst beschreef als "ik weet niet of er ooit een mooiere herdenkingsdienst was. Iedereen die sprak, deed dat met zo'n passie en liefde en eenvoud." Op 19 oktober is ook een herdenkingsdienst voor het personeel van Apple voorzien.