Verizon verkocht eerder in 2016 29 datacenters aan Equinix voor 3,6 miljard dollar. Verizon zal nu met IBM nauw samenwerking rond networking en cloud services.

Verizon is niet de enige partij die zijn public cloud diensten heeft verkocht. Eerders verlieten VMware, Cisco en HPE de public cloud markt, wel leveren ze technologie aan cloud providers. Dit biedt meer ruimte voor cloudgiganten Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Google Cloud en IBM om verder te groeien. Maar er zijn ook partijen die ook gaan voor een breder public cloud aanbod zoals OVH, Huawei en Alibaba.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

Verizon verkocht eerder in 2016 29 datacenters aan Equinix voor 3,6 miljard dollar. Verizon zal nu met IBM nauw samenwerking rond networking en cloud services.Verizon is niet de enige partij die zijn public cloud diensten heeft verkocht. Eerders verlieten VMware, Cisco en HPE de public cloud markt, wel leveren ze technologie aan cloud providers. Dit biedt meer ruimte voor cloudgiganten Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Google Cloud en IBM om verder te groeien. Maar er zijn ook partijen die ook gaan voor een breder public cloud aanbod zoals OVH, Huawei en Alibaba.In samenwerking met Dutch IT-Channel.