Het gaat om Clearleap, dat zich specialiseert in het leveren van video aan miljoenen gebruikers tegelijk. Het bedrijf kon de afgelopen jaren al 45 miljoen dollar ophalen en heeft onder meer HBO en Sony Movie Channel onder zijn klanten.

De bedoeling is om het bedrijf op te nemen in het cloudplatform van IBM. Het zal zo ook bijdragen aan IBM's Bluemix platform.

IBM is al een tijdje op overnamejacht en focust daarbij fel op bedrijven in de cloud. In oktober nam het nog Cleversafe en de digitale arm van The Weather Channel over. In november was het de beurt aan Gravitant.

Het gaat om Clearleap, dat zich specialiseert in het leveren van video aan miljoenen gebruikers tegelijk. Het bedrijf kon de afgelopen jaren al 45 miljoen dollar ophalen en heeft onder meer HBO en Sony Movie Channel onder zijn klanten.De bedoeling is om het bedrijf op te nemen in het cloudplatform van IBM. Het zal zo ook bijdragen aan IBM's Bluemix platform.IBM is al een tijdje op overnamejacht en focust daarbij fel op bedrijven in de cloud. In oktober nam het nog Cleversafe en de digitale arm van The Weather Channel over. In november was het de beurt aan Gravitant.