De vestigingen zijn verspreid over de vijf continenten en moeten zorgen voor extra keuzemogelijkheden rond dataopslag- en verwerking voor klanten. Met de komst van de vijftien heeft IBM nu veertig datacenters met minstens vier op elk continent.

De cloudportfolio van IBM zal nauw worden geïntegreerd met Softlayer, dat IBM deze zomer overnam voor twee miljard dollar. Tegelijk wordt hier de technologie achter Watson ook geïmplementeerd. Daarmee wil IBM zich deels richten op de financiële markt, waar er vaak nood is aan cloudopslag die binnen de landsgrenzen blijft.

De vestigingen zijn verspreid over de vijf continenten en moeten zorgen voor extra keuzemogelijkheden rond dataopslag- en verwerking voor klanten. Met de komst van de vijftien heeft IBM nu veertig datacenters met minstens vier op elk continent.De cloudportfolio van IBM zal nauw worden geïntegreerd met Softlayer, dat IBM deze zomer overnam voor twee miljard dollar. Tegelijk wordt hier de technologie achter Watson ook geïmplementeerd. Daarmee wil IBM zich deels richten op de financiële markt, waar er vaak nood is aan cloudopslag die binnen de landsgrenzen blijft.