Van de vier nieuwe locaties opent ééntje, in het Britse Fareham, al in december. De rest gaat in de loop van 2017 van start. IBM mikt met de uitbreiding duidelijk op meer activiteit in het Verenigd Koninkrijk, het totaal aantal datacenters in land komt daarmee op zes.

IBM biedt verschillende clouddiensten aan in zijn datacenters, gaande van kunstmatige intelligentie zoals Watson tot storage. In België heeft big blue vooralsnog geen eigen datacenter. In Nederland, Duitsland en Frankrijk is dat wel het geval.

Van de vier nieuwe locaties opent ééntje, in het Britse Fareham, al in december. De rest gaat in de loop van 2017 van start. IBM mikt met de uitbreiding duidelijk op meer activiteit in het Verenigd Koninkrijk, het totaal aantal datacenters in land komt daarmee op zes.IBM biedt verschillende clouddiensten aan in zijn datacenters, gaande van kunstmatige intelligentie zoals Watson tot storage. In België heeft big blue vooralsnog geen eigen datacenter. In Nederland, Duitsland en Frankrijk is dat wel het geval.