Marta Martínez Alonso volgt Martin Jetter op, die sinds begin 2018 leiding gaf aan de Europese tak van IBM. Jetter blijft de rest van dit jaar aan als voorzitter van IBM Europe.

Als nieuwe general manager wordt Marta Martínez Alonso verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, omzetgroei, klanttevredenheid en het engagement van de werknemers in een regio met meer dan honderd landen en een grote multiculturele verscheidenheid.

Marta Martínez Alonso kan bogen op 17 jaar ervaring bij IBM en bekleedde verschillende lokale, regionale en wereldwijde posities, waaronder vicepresident Infrastructure Technology Services, van 2008 tot 2010. Vorig jaar werd zij door Corporate Reputation Business Monitor Merco opgenomen in de top tien van belangrijkste zakenvrouwen in Spanje.

Marta Martínez Alonso volgt Martin Jetter op, die sinds begin 2018 leiding gaf aan de Europese tak van IBM. Jetter blijft de rest van dit jaar aan als voorzitter van IBM Europe.Als nieuwe general manager wordt Marta Martínez Alonso verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, omzetgroei, klanttevredenheid en het engagement van de werknemers in een regio met meer dan honderd landen en een grote multiculturele verscheidenheid.Marta Martínez Alonso kan bogen op 17 jaar ervaring bij IBM en bekleedde verschillende lokale, regionale en wereldwijde posities, waaronder vicepresident Infrastructure Technology Services, van 2008 tot 2010. Vorig jaar werd zij door Corporate Reputation Business Monitor Merco opgenomen in de top tien van belangrijkste zakenvrouwen in Spanje.