De Zweedse bedrijfssoftwarebouwer IBS heeft z'n servicespoot verzelfstandigd. Die heet voortaan Iptor.

Iptor blijft deel uitmaken van de IBS-groep. Bij het nieuwe bedrijf werken 250 mensen in 8 landen. In België zouden dat er zo'n 40 zijn. België speelt een belangrijke rol voor Iptor, lezen we bij de collega's van IT professional. "België is samen met Zweden het land van waaruit de hostingactiviteiten worden aangeboden", zo klinkt het. "Ook dat maakt België een belangrijk land voor Iptor."

Iptor heeft drie hoofdactiviteiten: consulting over ict-infrastructuren, het ontwikkelen van maatwerktoepassingen en het leveren van business consultancy (en projectmanagement) om de zakelijke processen bij klanten efficiënter in te richten. Qua maatwerktoepassingen gaat het om oplossingen voor relatiebeheer (crm), documentmanagement (dm), websitebeheer (ecm) en inkoop- en verkoop (voor het kleinbedrijf), gebaseerd op een Java-framework. Daarnaast biedt Iptor middelware (met een XML-integrator), Lotus Domino-expertise en maatwerk gebaseerd op de programmataal RPG (gelieerd aan IBM AS/400-systemen).

De Zweedse bedrijfssoftwarebouwer IBS heeft z'n servicespoot verzelfstandigd. Die heet voortaan Iptor. Iptor blijft deel uitmaken van de IBS-groep. Bij het nieuwe bedrijf werken 250 mensen in 8 landen. In België zouden dat er zo'n 40 zijn. België speelt een belangrijke rol voor Iptor, lezen we bij de collega's van IT professional. "België is samen met Zweden het land van waaruit de hostingactiviteiten worden aangeboden", zo klinkt het. "Ook dat maakt België een belangrijk land voor Iptor." Iptor heeft drie hoofdactiviteiten: consulting over ict-infrastructuren, het ontwikkelen van maatwerktoepassingen en het leveren van business consultancy (en projectmanagement) om de zakelijke processen bij klanten efficiënter in te richten. Qua maatwerktoepassingen gaat het om oplossingen voor relatiebeheer (crm), documentmanagement (dm), websitebeheer (ecm) en inkoop- en verkoop (voor het kleinbedrijf), gebaseerd op een Java-framework. Daarnaast biedt Iptor middelware (met een XML-integrator), Lotus Domino-expertise en maatwerk gebaseerd op de programmataal RPG (gelieerd aan IBM AS/400-systemen).