Met het eigen handelsplatform voor digitale valuta's gaat ICE de concurrentie aan met rivaal CME Group. Die kwam in december 2017 al met een eigen beurs voor zogenoemde bitcoin-futures.

Door de stap van ICE moeten cryptomunten makkelijker verhandelbaar worden en aantrekkelijker worden gemaakt voor bedrijven, consumenten en beleggers op Wall Street. De handel in de bitcoin kan erg wisselend verlopen, koersen kunnen razendsnel stijgen en dalen zonder duidelijke aanleiding. Dat zorgt ervoor dat veel beleggers terughoudend zijn met investeringen in dergelijke digitale munten.

ICE is het moederbedrijf van New York Stock Exchange (NYSE)

Met het eigen handelsplatform voor digitale valuta's gaat ICE de concurrentie aan met rivaal CME Group. Die kwam in december 2017 al met een eigen beurs voor zogenoemde bitcoin-futures.Door de stap van ICE moeten cryptomunten makkelijker verhandelbaar worden en aantrekkelijker worden gemaakt voor bedrijven, consumenten en beleggers op Wall Street. De handel in de bitcoin kan erg wisselend verlopen, koersen kunnen razendsnel stijgen en dalen zonder duidelijke aanleiding. Dat zorgt ervoor dat veel beleggers terughoudend zijn met investeringen in dergelijke digitale munten.ICE is het moederbedrijf van New York Stock Exchange (NYSE)