Zowel bij de Nederlandstalige als de Franstalige genomineerden voor de jaarlijkse prijs 'Manager van het Jaar' zijn er namen uit de it-wereld terug te vinden.

De jaarlijkse wedstrijd, georganiseerd door onze collega's van Trends/Tendances, bekroont ondernemende figuren "die zich de voorbije twaalf maanden onderscheiden hebben door een opvallende ommekeer, een doorgedreven expansie of een opmerkelijke innovatie, door een uitmuntende balans, een strategische vernieuwing, een beurssucces of een combinatie van deze factoren."

Zowel voor de Nederlandstalige als de Franstalige versie van de wedstrijd zijn de 10 genomineerden bekend. En de ict-sector is ook vertegenwoordigd. In Vlaanderen gaat het om Duco Sickinghe, de ceo van telecombedrijf Telenet en Urbain Vandeurzen, ceo van het simulatiesoftwarebedrijf LMS. In Wallonië zijn de genomineerden Benoît Scheen, ceo van mobiele operator Mobistar en Jean Martin, ceo van het financiële software- en it-dienstenbedrijf BSB.

Ook lezers kunnen stemmen op de managers van hun voorkeur. Daarvoor kan u zich vóór 29 november registreren op http://www.trends.be/manager09 . Tussen 30 november en 9 december 2009 kunt u dan uw drie favorieten aanwijzen. Een jury kiest de winnaar uit de managers met de meeste stemmen.

Zowel bij de Nederlandstalige als de Franstalige genomineerden voor de jaarlijkse prijs 'Manager van het Jaar' zijn er namen uit de it-wereld terug te vinden. De jaarlijkse wedstrijd, georganiseerd door onze collega's van Trends/Tendances, bekroont ondernemende figuren "die zich de voorbije twaalf maanden onderscheiden hebben door een opvallende ommekeer, een doorgedreven expansie of een opmerkelijke innovatie, door een uitmuntende balans, een strategische vernieuwing, een beurssucces of een combinatie van deze factoren." Zowel voor de Nederlandstalige als de Franstalige versie van de wedstrijd zijn de 10 genomineerden bekend. En de ict-sector is ook vertegenwoordigd. In Vlaanderen gaat het om Duco Sickinghe, de ceo van telecombedrijf Telenet en Urbain Vandeurzen, ceo van het simulatiesoftwarebedrijf LMS. In Wallonië zijn de genomineerden Benoît Scheen, ceo van mobiele operator Mobistar en Jean Martin, ceo van het financiële software- en it-dienstenbedrijf BSB. Ook lezers kunnen stemmen op de managers van hun voorkeur. Daarvoor kan u zich vóór 29 november registreren op http://www.trends.be/manager09 . Tussen 30 november en 9 december 2009 kunt u dan uw drie favorieten aanwijzen. Een jury kiest de winnaar uit de managers met de meeste stemmen.