Luminus wint met het project Flexibility, een webgebaseerde tool die professionele klanten helpt beslissen wanneer ze best elektriciteit kunnen inkopen of wanneer ze best zelf energie produceren.

Uitgeverij Van In wint met Bingel en Diddit, een zelf ontwikkeld digitaal leerplatform dat momenteel in acht op tien scholen in het lager onderwijs wordt gebruikt.

De prijzen werden voor de 23ste keer uitgereikt op het jaarlijkse CIO of the Year event van Data News. Peter Bal van Wabco wint de hoofdprijs. Hij werd door de vakjury van ons blad gelauwerd als CIO of the Year 2015.

Meer uitleg over de winnende projecten en een interview met Peter Bal lees je in Data News van 20 november.

Luminus wint met het project Flexibility, een webgebaseerde tool die professionele klanten helpt beslissen wanneer ze best elektriciteit kunnen inkopen of wanneer ze best zelf energie produceren.Uitgeverij Van In wint met Bingel en Diddit, een zelf ontwikkeld digitaal leerplatform dat momenteel in acht op tien scholen in het lager onderwijs wordt gebruikt.De prijzen werden voor de 23ste keer uitgereikt op het jaarlijkse CIO of the Year event van Data News. Peter Bal van Wabco wint de hoofdprijs. Hij werd door de vakjury van ons blad gelauwerd als CIO of the Year 2015.Meer uitleg over de winnende projecten en een interview met Peter Bal lees je in Data News van 20 november.