U heeft massaal uw stem uitgebracht en nomineerde zo de volgende 3 vrouwen als kanshebbers voor de award van ict-vrouw van het jaar: Anne Romagnoli van Delta Lloyd Life, Martine Tempels van Telenet Solutions en Saskia Van Uffelen van Bull.

'Massaal' is in voorgaande zin geen overdrijving. 4800 stemmen was meer dan het dubbele van vorig jaar. Over wie van de drie genomineerden de uiteindelijke prijs in de wacht sleept, debatteert een jury op 2 februari. Op donderdag 10 februari wordt de award uitgereikt door Data News op een exclusief event in Villa Empain in Brussel.

We stellen de genomineerde dames nog even kort aan u voor:

Ann Romagnoli is sinds maart 2009 cio bij Delta Lloyd Life en leidt er een team van 80 informatici. Ze kreeg er de opdracht om de hele it om te vormen na de ontmanteling van zijn dienstverlener Rainbow. Daarnaast moesten de platformen van Swiss Life en Delta Lloyd Life gefuseerd worden als gevolg van de toenadering tussen beide bedrijven. Anne Romagnoli opteerde voor een outsourcing van de infrastructuur bij Cegeka (50 miljoen euro op 5 jaar). Onlangs voegde ze het beheer van de "Facilities" van Delta Lloyd Life toe aan haar verantwoordelijkheden. Romagnoli is gehuwd en heeft twee dochtertjes van 5 en 6 jaar.

Saskia Van Uffelen is sinds drie jaar ceo van Bull Belux. Dit jaar mocht ze het zeventig jarig bestaan van haar bedrijf vieren. Toen de Group Bull begin december zijn BullWay 2011-2013 strategie presenteerde met vier sleutelelementen - groei, ambitie, competiviteit en agility - hernam het hoofdkwartier in wezen de strategie die Saskia Van Uffelen al van bij haar aantreden nastreeft. Zo mikt ze op markten (met de nodige investeringen) waar Bull niet traditioneel actief is, onder meer op die van high performance computing. Verder ondersteunt ze volop sociale media voor een betere interne communicatie. Ze combineert haar job met haar gezin, met vijf kinderen.

Martine Tempels staat sinds eind 2008 aan het hoofd van Telenet Solutions, de b2b-divisie van Telenet. Die afdeling biedt een ruime portfolio aan telecomdiensten aan (voice, data, televisie, internet en leased lines) over coaxkabel, glasvezel en zelfs koper (dsl). Mobiele voice hoort daar vooralsnog niet bij. Grote klanten die het afgelopen jaar tekenden waren ZiekenhuisNetwerk Antwerpen en AXA. Telenet Solutions haalde in het boekjaar 2009 een omzet van 76,9 miljoen euro, tegenover 76,8 miljoen euro vorig jaar. In juni 2010 nam Telenet ook de specialist in internet- en netwerkbeveiliging C-Cure over, die binnen Telenet Solutions ondergebracht werd.

U heeft massaal uw stem uitgebracht en nomineerde zo de volgende 3 vrouwen als kanshebbers voor de award van ict-vrouw van het jaar: Anne Romagnoli van Delta Lloyd Life, Martine Tempels van Telenet Solutions en Saskia Van Uffelen van Bull. 'Massaal' is in voorgaande zin geen overdrijving. 4800 stemmen was meer dan het dubbele van vorig jaar. Over wie van de drie genomineerden de uiteindelijke prijs in de wacht sleept, debatteert een jury op 2 februari. Op donderdag 10 februari wordt de award uitgereikt door Data News op een exclusief event in Villa Empain in Brussel. We stellen de genomineerde dames nog even kort aan u voor: Ann Romagnoli is sinds maart 2009 cio bij Delta Lloyd Life en leidt er een team van 80 informatici. Ze kreeg er de opdracht om de hele it om te vormen na de ontmanteling van zijn dienstverlener Rainbow. Daarnaast moesten de platformen van Swiss Life en Delta Lloyd Life gefuseerd worden als gevolg van de toenadering tussen beide bedrijven. Anne Romagnoli opteerde voor een outsourcing van de infrastructuur bij Cegeka (50 miljoen euro op 5 jaar). Onlangs voegde ze het beheer van de "Facilities" van Delta Lloyd Life toe aan haar verantwoordelijkheden. Romagnoli is gehuwd en heeft twee dochtertjes van 5 en 6 jaar. Saskia Van Uffelen is sinds drie jaar ceo van Bull Belux. Dit jaar mocht ze het zeventig jarig bestaan van haar bedrijf vieren. Toen de Group Bull begin december zijn BullWay 2011-2013 strategie presenteerde met vier sleutelelementen - groei, ambitie, competiviteit en agility - hernam het hoofdkwartier in wezen de strategie die Saskia Van Uffelen al van bij haar aantreden nastreeft. Zo mikt ze op markten (met de nodige investeringen) waar Bull niet traditioneel actief is, onder meer op die van high performance computing. Verder ondersteunt ze volop sociale media voor een betere interne communicatie. Ze combineert haar job met haar gezin, met vijf kinderen. Martine Tempels staat sinds eind 2008 aan het hoofd van Telenet Solutions, de b2b-divisie van Telenet. Die afdeling biedt een ruime portfolio aan telecomdiensten aan (voice, data, televisie, internet en leased lines) over coaxkabel, glasvezel en zelfs koper (dsl). Mobiele voice hoort daar vooralsnog niet bij. Grote klanten die het afgelopen jaar tekenden waren ZiekenhuisNetwerk Antwerpen en AXA. Telenet Solutions haalde in het boekjaar 2009 een omzet van 76,9 miljoen euro, tegenover 76,8 miljoen euro vorig jaar. In juni 2010 nam Telenet ook de specialist in internet- en netwerkbeveiliging C-Cure over, die binnen Telenet Solutions ondergebracht werd.