Volgens persbureau Bloomberg zei de koningin dat er maatregelen komen waarmee het recht wordt gecreëerd voor elk huishouden om toegang te krijgen tot 'high speed' breedband. Dat moet ervoor zorgen dat het Verenigd Koninkrijk wereldleider wordt van de digitale economie.

Ook moeten de ministers ervoor zorgen dat het land in de voorhoede zit op het gebied van technologieën voor nieuwe vormen van transport, zoals autonome en elektrische voertuigen.

The Telegraph meldt verder dat de koningin ook heeft aangegeven dat families met een falende breedbandverbinding recht krijgen op automatische compensatie. (ANP/WK)

Volgens persbureau Bloomberg zei de koningin dat er maatregelen komen waarmee het recht wordt gecreëerd voor elk huishouden om toegang te krijgen tot 'high speed' breedband. Dat moet ervoor zorgen dat het Verenigd Koninkrijk wereldleider wordt van de digitale economie.Ook moeten de ministers ervoor zorgen dat het land in de voorhoede zit op het gebied van technologieën voor nieuwe vormen van transport, zoals autonome en elektrische voertuigen.The Telegraph meldt verder dat de koningin ook heeft aangegeven dat families met een falende breedbandverbinding recht krijgen op automatische compensatie. (ANP/WK)