Illya Van den Borre, senior public affairs manager en verantwoordelijk voor alle overheidsrelaties, verlaat Belgacom. Hij gaat aan de slag bij de Delhaize groep.

Het vertrek van Illya Van den Borre komt als een verrassing. Hij werkte immers al 17 jaar bij Belgacom en kent als senior public affairs manager zo goed als alle politici en overheidsinstanties.

Illya Van den Borre trekt naar de Delhaize groep als director public policy and government affairs. Zijn functie bij Belgacom wordt ingenomen door Bart De Hondt. Die werkt sinds 2000 bij de dominante operator, waarvan het grootste deel bij Proximus, ondermeer als regional permit & acquisition expert.

Illya Van den Borre, senior public affairs manager en verantwoordelijk voor alle overheidsrelaties, verlaat Belgacom. Hij gaat aan de slag bij de Delhaize groep. Het vertrek van Illya Van den Borre komt als een verrassing. Hij werkte immers al 17 jaar bij Belgacom en kent als senior public affairs manager zo goed als alle politici en overheidsinstanties. Illya Van den Borre trekt naar de Delhaize groep als director public policy and government affairs. Zijn functie bij Belgacom wordt ingenomen door Bart De Hondt. Die werkt sinds 2000 bij de dominante operator, waarvan het grootste deel bij Proximus, ondermeer als regional permit & acquisition expert.