IMEC heeft in Osaka een nieuwe overeenkomst voor drie jaar getekend met Panasonic, dat al sinds 2004 kernpartner is in IMEC's onderzoekplatform naar geavanceerde chipprocestechnologieën. De samenwerking werd in 2008 sterk uitgebreid naar verschillende toepassingsdomeinen, en wordt nu opnieuw uitgebreid naar flexibele elektronica.

Medewerkers van Panasonic en IMEC's onderzoeksteams werken zowel in Leuven als in IMEC's Holst Centre in Eindhoven nauw samen. "We realiseerden al belangrijke doorbraken in het onderzoek naar draadloze communicatie, gezondheidszorg en innovatieve chiptechnologieën", aldus een mededeling van het onderzoekscentrum.

IMEC-directeur Luc Van den hove is blij met het nieuwe akkoord. "Het is een bevestiging van de waarde van ons onderzoekaanbod door de industrie", aldus Van den hove.

IMEC heeft in Osaka een nieuwe overeenkomst voor drie jaar getekend met Panasonic, dat al sinds 2004 kernpartner is in IMEC's onderzoekplatform naar geavanceerde chipprocestechnologieën. De samenwerking werd in 2008 sterk uitgebreid naar verschillende toepassingsdomeinen, en wordt nu opnieuw uitgebreid naar flexibele elektronica. Medewerkers van Panasonic en IMEC's onderzoeksteams werken zowel in Leuven als in IMEC's Holst Centre in Eindhoven nauw samen. "We realiseerden al belangrijke doorbraken in het onderzoek naar draadloze communicatie, gezondheidszorg en innovatieve chiptechnologieën", aldus een mededeling van het onderzoekscentrum. IMEC-directeur Luc Van den hove is blij met het nieuwe akkoord. "Het is een bevestiging van de waarde van ons onderzoekaanbod door de industrie", aldus Van den hove.