Het Nederlandse technische dienstenbedrijf Imtech voor 90 miljoen euro orders ontvangen voor upgrades en aanpassingen van Europese datacenters. Bij de klanten zit onder meer Belgacom.

Imtech zegt dat bedrijven almaar meer investeren in datacentertechnologie om tegemoet te komen aan sterk groeiende massa data en de nood aan meer bandbreedte. Onder meer Belgacom, naast ING Bank, het Duitse energiebedrijf EnBW en de Duitse verzekeraar Allianz, plaatsten bestellingen bij het Nederlandse bedrijf voor aanpassingen aan hun datacenters. Ongeveer de helft van die datacenters draaien volgens Imtech op IBM-technologie. In totaal bedragen de orders ruwweg 90 miljoen euro.

Het Nederlandse technische dienstenbedrijf Imtech voor 90 miljoen euro orders ontvangen voor upgrades en aanpassingen van Europese datacenters. Bij de klanten zit onder meer Belgacom. Imtech zegt dat bedrijven almaar meer investeren in datacentertechnologie om tegemoet te komen aan sterk groeiende massa data en de nood aan meer bandbreedte. Onder meer Belgacom, naast ING Bank, het Duitse energiebedrijf EnBW en de Duitse verzekeraar Allianz, plaatsten bestellingen bij het Nederlandse bedrijf voor aanpassingen aan hun datacenters. Ongeveer de helft van die datacenters draaien volgens Imtech op IBM-technologie. In totaal bedragen de orders ruwweg 90 miljoen euro.