De handelsminister zei niet wanneer die doelstelling van 25 procent behaald zou moeten worden. Apple is sinds 2017 bezig met assemblage van iPhones in India. Die worden in het land onder meer geassembleerd door het Taiwanese bedrijf Foxconn. Dit bedrijf zou plannen hebben om het personeelsbestand voor zijn iPhone-fabriek in het zuiden van India binnen twee jaar te verviervoudigen.

De Indiase minister voor IT en elektronica schreef op Twitter dat de waarde van de export van Apple-smartphones uit India in december is gestegen naar één miljard dollar.

De handelsminister zei niet wanneer die doelstelling van 25 procent behaald zou moeten worden. Apple is sinds 2017 bezig met assemblage van iPhones in India. Die worden in het land onder meer geassembleerd door het Taiwanese bedrijf Foxconn. Dit bedrijf zou plannen hebben om het personeelsbestand voor zijn iPhone-fabriek in het zuiden van India binnen twee jaar te verviervoudigen.De Indiase minister voor IT en elektronica schreef op Twitter dat de waarde van de export van Apple-smartphones uit India in december is gestegen naar één miljard dollar.