De Galapagoseilanden zijn eigendom van Ecuador en liggen zo'n 1.000 kilometer ten westen van het Zuid-Amerikaanse vasteland in de Stille Oceaan. Ze staan bekend om hun unieke planten- en diersoorten, die Charles Darwin inspireerden tot zijn evolutietheorie.

In samenwerking met de Charles Darwin Foundation brengt Google de natuurpracht nu tot bij u thuis met spectaculaire 360°-panoramabeelden, verzameld door cameraploegen die tien dagen lang op de eilanden hebben rondgetrokken. Zo kan u virtueel zwemmen met zeeleeuwen, een familie Galapagosreuzenschildpadden bezoeken en minder bekende soorten zoals de Amerikaanse fregatvogels en de zeeleguanen ontdekken.

Verken de Galapagoseilanden virtueel via deze link

Bekijk een documentaire over hoe dit alles tot stand is gekomen:

De Galapagoseilanden zijn eigendom van Ecuador en liggen zo'n 1.000 kilometer ten westen van het Zuid-Amerikaanse vasteland in de Stille Oceaan. Ze staan bekend om hun unieke planten- en diersoorten, die Charles Darwin inspireerden tot zijn evolutietheorie. In samenwerking met de Charles Darwin Foundation brengt Google de natuurpracht nu tot bij u thuis met spectaculaire 360°-panoramabeelden, verzameld door cameraploegen die tien dagen lang op de eilanden hebben rondgetrokken. Zo kan u virtueel zwemmen met zeeleeuwen, een familie Galapagosreuzenschildpadden bezoeken en minder bekende soorten zoals de Amerikaanse fregatvogels en de zeeleguanen ontdekken. Verken de Galapagoseilanden virtueel via deze linkBekijk een documentaire over hoe dit alles tot stand is gekomen: