Hoe gebruikt de Belg zijn telecomdiensten thuis en op het werk? Data News zocht het uit en giet de resultaten in een infografiek.

In het bedrijfsleven maakt 47 procent gebruik van clouddiensten, hoofdzakelijk e-mail. 21% wil dit jaar overstappen naar 4G. Het zijn maar enkele van de resultaten van onze telecomenquete. Op persoonlijk vlak blijk de iPhone de populairste smartphone op de voet gevolgd door Samsung. Nokia en HTC nemen respectievelijk de derde en vierde plaats op.

De belangrijkste resultaten van de telecomenquete kan je hier terugvinden in onze infografiek.

Hoe gebruikt de Belg zijn telecomdiensten thuis en op het werk? Data News zocht het uit en giet de resultaten in een infografiek. In het bedrijfsleven maakt 47 procent gebruik van clouddiensten, hoofdzakelijk e-mail. 21% wil dit jaar overstappen naar 4G. Het zijn maar enkele van de resultaten van onze telecomenquete. Op persoonlijk vlak blijk de iPhone de populairste smartphone op de voet gevolgd door Samsung. Nokia en HTC nemen respectievelijk de derde en vierde plaats op. De belangrijkste resultaten van de telecomenquete kan je hier terugvinden in onze infografiek.