Infor koopt de Quality Control Solution (QCS) van het Amerikaanse RSVP.

Dienstverlener RSVP Business Systems is een Amerikaanse partnerleverancier van bedrijfssoftware van Infor. De overgenomen applicatie is gebaseerd op Infor's Mongoose-ontwikkelsoftware. Het product integreert in Infor 10 ERP Business (Syteline) en andere software van de leverancier. Het gaat vooralsnog om een Noord-Amerikaanse aangelegenheid. De bedrijfsoftwarereus voegt het product mogelijk later toe aan zijn wereldwijde softwareaanbod maar zegt niet wanneer.

De applicatie moet bedrijven helpen met het volgen, controleren en beheren van kwaliteit tijdens de dagelijkse bedrijfsprocessen. Het gaat bijvoorbeeld om het ontvangen, produceren en verzenden van producten. De software moet leveranciers ondersteunen bij onder andere kwaliteitsincidenten, veranderingsmanagement, machine- en onderhoudsresultaten, veiligheid en training.

Infor nam in november 2011 ook al producten over van Single Source Systems. Dat ging om de service management-oplossingen Service Management Plus (SM-Plus), SM-Plus Mobile en Workbench Suite. Infor rondde in april 2011 de aankoop van branchegenoot Lawson af. Voor die overname telde het 2 miljard dollar neer.

Infor is één van grootste bedrijfsoftwareleveranciers van de wereld. Het bedrijf heeft 75.000 klanten in 164 landen.

In samenwerking met Computable

Infor koopt de Quality Control Solution (QCS) van het Amerikaanse RSVP. Dienstverlener RSVP Business Systems is een Amerikaanse partnerleverancier van bedrijfssoftware van Infor. De overgenomen applicatie is gebaseerd op Infor's Mongoose-ontwikkelsoftware. Het product integreert in Infor 10 ERP Business (Syteline) en andere software van de leverancier. Het gaat vooralsnog om een Noord-Amerikaanse aangelegenheid. De bedrijfsoftwarereus voegt het product mogelijk later toe aan zijn wereldwijde softwareaanbod maar zegt niet wanneer. De applicatie moet bedrijven helpen met het volgen, controleren en beheren van kwaliteit tijdens de dagelijkse bedrijfsprocessen. Het gaat bijvoorbeeld om het ontvangen, produceren en verzenden van producten. De software moet leveranciers ondersteunen bij onder andere kwaliteitsincidenten, veranderingsmanagement, machine- en onderhoudsresultaten, veiligheid en training. Infor nam in november 2011 ook al producten over van Single Source Systems. Dat ging om de service management-oplossingen Service Management Plus (SM-Plus), SM-Plus Mobile en Workbench Suite. Infor rondde in april 2011 de aankoop van branchegenoot Lawson af. Voor die overname telde het 2 miljard dollar neer. Infor is één van grootste bedrijfsoftwareleveranciers van de wereld. Het bedrijf heeft 75.000 klanten in 164 landen. In samenwerking met Computable