De helft van de ambtenarenlonen en -pensioenen zijn een dag te laat gestort, erkent bpost. De bevoegde dienst kreeg te kampen met een informaticaprobleem, een bug bij de overgang van 2013 naar 2014, aldus woordvoerder Fred Lens.

De fout werd donderdag ontdekt, toen de in totaal 700.000 pensioenen en lonen van de ambtenaren normaliter uitbetaald dienden te worden op de eerste werkdag van het nieuwe jaar. Slechts de helft van die pensioenen en wedden werden effectief gestort.

Probleem opgelost

"Het probleem is opgelost en de pensioenen en wedden van de ambtenaren zijn deze vrijdagochtend gestort." (Belga/MI)

De helft van de ambtenarenlonen en -pensioenen zijn een dag te laat gestort, erkent bpost. De bevoegde dienst kreeg te kampen met een informaticaprobleem, een bug bij de overgang van 2013 naar 2014, aldus woordvoerder Fred Lens. De fout werd donderdag ontdekt, toen de in totaal 700.000 pensioenen en lonen van de ambtenaren normaliter uitbetaald dienden te worden op de eerste werkdag van het nieuwe jaar. Slechts de helft van die pensioenen en wedden werden effectief gestort. Probleem opgelost"Het probleem is opgelost en de pensioenen en wedden van de ambtenaren zijn deze vrijdagochtend gestort." (Belga/MI)