Infotheek, met name bekend als leverancier van nieuwe, 'net nieuw nieuwe' en refurbished it-apparatuur, start in België met het leveren van aanvullende it-diensten zoals ontwerp, implementatie, migratie en beheer van it-omgevingen aan haar klanten.

Binnen dit portfolio zijn onder andere producten als cloudoplossingen, managed printing solutions, werkplekbeheer (IMAC/D) en detachering mogelijk.

In 2015 groeide Infotheek met 60% in België. De hoogste partnerstatussen met onder andere HP vormden hierin een belangrijke oorzaak. Het bedrijf behoort inmiddels tot de top-10 van Europa. Uitbreiding van het dienstenportfolio in Europa is een logische vervolgstap: "In de huidige tijd kan het aanbod van diensten niet ontbreken", zegt Wim Uiterdijk, director enterprise solutions. "Infotheek is van plan een leidende positie te verwerven in het leveren van hardware, software en diensten rondom netwerken, servers en storage."

Eerder nam Infotheek al Network2Day over, waarbij specialismen op het gebied van netwerken, data centre inrichting en wifi-installatie aan Infotheek gekoppeld werden. Deze nieuwe combinatie biedt ook de mogelijkheid om converged netwerken in te richten en te beheren. Alexander Goes, manager België is blij met de uitbreiding: "Met deze introductie kunnen wij onze klanten op het allerhoogste niveau op enterprise solutions ondersteunen. Traditioneel kent de markt ons als hardware expert, maar veel klanten hebben ook behoefte aan advies en levering op het gebied van storage en servers. De combinatie van het volume en de kennis maakt ons een krachtige speler die veel waarde kan toevoegen voor de cio's van België."

In samenwerking met dutchitchannel.nl

Infotheek, met name bekend als leverancier van nieuwe, 'net nieuw nieuwe' en refurbished it-apparatuur, start in België met het leveren van aanvullende it-diensten zoals ontwerp, implementatie, migratie en beheer van it-omgevingen aan haar klanten.Binnen dit portfolio zijn onder andere producten als cloudoplossingen, managed printing solutions, werkplekbeheer (IMAC/D) en detachering mogelijk.In 2015 groeide Infotheek met 60% in België. De hoogste partnerstatussen met onder andere HP vormden hierin een belangrijke oorzaak. Het bedrijf behoort inmiddels tot de top-10 van Europa. Uitbreiding van het dienstenportfolio in Europa is een logische vervolgstap: "In de huidige tijd kan het aanbod van diensten niet ontbreken", zegt Wim Uiterdijk, director enterprise solutions. "Infotheek is van plan een leidende positie te verwerven in het leveren van hardware, software en diensten rondom netwerken, servers en storage."Eerder nam Infotheek al Network2Day over, waarbij specialismen op het gebied van netwerken, data centre inrichting en wifi-installatie aan Infotheek gekoppeld werden. Deze nieuwe combinatie biedt ook de mogelijkheid om converged netwerken in te richten en te beheren. Alexander Goes, manager België is blij met de uitbreiding: "Met deze introductie kunnen wij onze klanten op het allerhoogste niveau op enterprise solutions ondersteunen. Traditioneel kent de markt ons als hardware expert, maar veel klanten hebben ook behoefte aan advies en levering op het gebied van storage en servers. De combinatie van het volume en de kennis maakt ons een krachtige speler die veel waarde kan toevoegen voor de cio's van België."In samenwerking met dutchitchannel.nl